Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

74. redni občni zbor


V soboto, 18. februarja 2012 je potekal 74. redni letni občni zbor PGD Prožinska vas. Letošnji občni zbor je bil poseben, ker smo na njem sprejeli štiri nove dokumente, ki so pomebni za delovanje društva.

Občni zbor 2012

Občni zbor je kakor običajno potekal na pustno soboto. Predsednik je najprej pozdravil vse prisotne, še posebej vse goste, ki so se odzvali povabilu. Po izvolitvi delovnega predsestva v sestavi Marko Kroflič, Mitja Oberžan, Polona Rezar in Maja Popovič je le-to prevzelo vodenje občnega zbora. Najprej smo se z minuto molka spomnili vseh preminulih članov, ki so v preteklosti pripomogli k razvoju društva.

Občni zbor 2012

Občni zbor je potekal po ustaljenem dnevnem redu: poročilo predsednika, poveljnika, odbora za delo z ženami in mladino, nadzornega odbora in verifikacijske komisije. V nadaljevanju je predsednik občnega zbora predstavil razloge za sprejem novega statuta društva ter pravilnike o organizaciji poslovanja, finačno-materialnem poslovanju in disciplinski komisiji. Omenjene spremembe so bile potrebne zaradi uskladitve z zakonodajo – Zakon o društvih ter posebna pravila prostovoljnih gasilcev. Občni zbor je potrdil vse predlagane dokumente. Prav tako je potrdil plan dela za leto 2012, delegata za skupčino GZ Celje in višino članarine.

Občni zbor 2012

Občni zbor 2012

Podeljena so bila priznanja za dolgoletno delo ter čini ob napredovanju. Svoje so z lepimi željami o uresničitvi plana in nadaljnem sodelovanju doprinesli ob zaključku tudi gosti. Žal se župan občine Štore ni uspel udeležiti rednega dela občnega zbora, je pa ujel nadaljevanje, saj je že tradicionalno, da se v Prožinski vasi občni zbor nadaljuje dolgo v noč ob pustnih maskah in rajanju.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Časovnica - regijska orientacija
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih ekip na regijskem tekmovanju v gasilski orientaciji, ki bo v nedeljo, 23. junija 2019, v Zrečah. Otvoritev in zaključek tekmovanja sta na parkirišču pred gasilskim domom PGD Zreče. Otvoritve, ki bo ob 7.30, se mora udeležiti prvih 15 nastopajočih ekip.
 • Rezultati - tekmovanje GZ Celje
  V priponki so objavljeni rezultati s tekmovanja GZ Celje, ki je bilo v soboto, 8. junija 2019 in v nedeljo, 9. junija 2019, v Škofji vasi. Prve tri enote iz vsake kategorije se udeležijo regijskega tekmovanja, ki bo na območju GZ Slovenske Konjice.
 • Seja Poveljstva GZ
  7. seja Poveljstva GZ Celje bo v sredo, 12. junija 2019, ob 19.00 v prostorih PGD Ljubečna.
 • Časovnica tekmovanja
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih enot na tekmovanju GZ Celje, ki bo 8. in 9. 6. 2019, v Škofji vasi.
 • Rezultati tekmovanja - st. gasilke, st. gasilci
  V priponki so objavljeni rezultati tekmovanja starejših gasilk in gasilcev GZ Celje, ki je bilo 26. 5. 2019, na Teharjah.