Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Namenite del dohodnine gasilcem


Vabimo vas, da 0,5% dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenite za financiranje PGD Prožinska vas. Dohodnina, ki bi jo namenili gasilcem, ne povečuje Vaše davčne obveznosti, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bomo neposredno prejeli gasilci. To nam v veliki meri olajša delovanje, vas pa čisto nič ne stane.

Živimo krizne čase na vseh področjih. A ne glede na vse se držimo načel gasilcev in vztrajamo ter s prostovoljnim delom pripomoremo k razvoju društva in kraja.

Vnema in energija sta seveda pomembna elementa, a za kakovostno delo potrebujemo tudi nekaj finančnih sredstev. Pri tem nam lahko veliko pomagate vi. Vabimo vas, da 0,5% dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenite za financiranje PGD Prožinska vas. Del dohodnine, ki bi jo namenili gasilcem, ne povečuje Vaše davčne obveznosti, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bo neposredno prejela naše društvo. To nam v veliki meri olajša poslovanje, vas pa čisto nič ne stane.

Dohodnino namenite tako, da izpolnite obrazec v priponki in ga pošljete ali osebno oddate na Vaš davčni urad. Zahtevo lahko oddate tudi popolnoma brezplačno preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si ali ustno na zapisnik pri pristojnem davčnem organu. Originalni obrazec in navodila DURS-a so na voljo na spletni strani e-uprave (http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1242). Rok za oddajo obrazca je 31. 12. 2012.

Če ste zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacijo PGD Prožinska vas oddali v prejšnjem letu in je upoštevana v dohodninski napovedi 2011, je seveda ni potrebno ponovno oddajati. V tem primeru se vam seveda iz srca zahvaljujemo.

Na pomoč!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Razpis za kviz gasilske mladine GZ Celje
  Objavljamo Razpis za kviz gasilske mladine, ki bo v soboto, 7. marca 2020 ter Pravila in točkovanje za izvedbo kviza. Ura in točen kraj bosta sporočena naknadno. Prijave na tekmovanje se bodo zbirale preko aplikacije Vulkan najkasneje do 2. marca 2020, do 12.00. O datumu odprtja prijav v Vulkanu bodo društva obveščena naknadno.
 • Decembrovanje s Fantasyjevimi junaki
  Radio Fantasy v sodelovanju z Zavodom Celeia Celje gasilce vabi na brezplačni koncert, ki bo v soboto, 7. decembra 2019, ob 20.00 na Glavnem trgu v Celju.Več v priloženem dopisu.
 • Vabilo - seja Poveljstva GZ
  V priponki je objavljeno vabilo na 9. sejo Poveljstva GZ Celje, ki bo v ponedeljek, 2. decembra 2019, ob 18. uri v prostorih PGD Škofja vas.
 • Operativne delavnice za članice
  Skladno s programom dela se bodo v nedeljo, 10. novembra 2019, ob 9.00 pri gasilskem domu v Škofji vasi izvedle operativne delavnice za članice. Udeležba na delavnicah je v gasilski zaščitni opremi. Društva morajo sporočiti število udeleženk na GZ Celje najkasneje do petka, 8. 11. 2019, do 8.00.
 • Rezultati - regijska tekmovanja, popravek in opravičilo
  V priponkah so objavljeni rezultati z regijskih gasilskih tekmovanj mladine, članov in starejših gasilcev ter popravek za kategorijo članov A in opravičilo.