Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Namenite del dohodnine gasilcem


Vabimo vas, da 0,5% dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenite za financiranje PGD Prožinska vas. Dohodnina, ki bi jo namenili gasilcem, ne povečuje Vaše davčne obveznosti, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bomo neposredno prejeli gasilci. To nam v veliki meri olajša delovanje, vas pa čisto nič ne stane.

Živimo krizne čase na vseh področjih. A ne glede na vse se držimo načel gasilcev in vztrajamo ter s prostovoljnim delom pripomoremo k razvoju društva in kraja.

Vnema in energija sta seveda pomembna elementa, a za kakovostno delo potrebujemo tudi nekaj finančnih sredstev. Pri tem nam lahko veliko pomagate vi. Vabimo vas, da 0,5% dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenite za financiranje PGD Prožinska vas. Del dohodnine, ki bi jo namenili gasilcem, ne povečuje Vaše davčne obveznosti, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bo neposredno prejela naše društvo. To nam v veliki meri olajša poslovanje, vas pa čisto nič ne stane.

Dohodnino namenite tako, da izpolnite obrazec v priponki in ga pošljete ali osebno oddate na Vaš davčni urad. Zahtevo lahko oddate tudi popolnoma brezplačno preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si ali ustno na zapisnik pri pristojnem davčnem organu. Originalni obrazec in navodila DURS-a so na voljo na spletni strani e-uprave (http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=1242). Rok za oddajo obrazca je 31. 12. 2012.

Če ste zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacijo PGD Prožinska vas oddali v prejšnjem letu in je upoštevana v dohodninski napovedi 2011, je seveda ni potrebno ponovno oddajati. V tem primeru se vam seveda iz srca zahvaljujemo.

Na pomoč!


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Časovnica - regijska orientacija
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih ekip na regijskem tekmovanju v gasilski orientaciji, ki bo v nedeljo, 23. junija 2019, v Zrečah. Otvoritev in zaključek tekmovanja sta na parkirišču pred gasilskim domom PGD Zreče. Otvoritve, ki bo ob 7.30, se mora udeležiti prvih 15 nastopajočih ekip.
 • Rezultati - tekmovanje GZ Celje
  V priponki so objavljeni rezultati s tekmovanja GZ Celje, ki je bilo v soboto, 8. junija 2019 in v nedeljo, 9. junija 2019, v Škofji vasi. Prve tri enote iz vsake kategorije se udeležijo regijskega tekmovanja, ki bo na območju GZ Slovenske Konjice.
 • Seja Poveljstva GZ
  7. seja Poveljstva GZ Celje bo v sredo, 12. junija 2019, ob 19.00 v prostorih PGD Ljubečna.
 • Časovnica tekmovanja
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih enot na tekmovanju GZ Celje, ki bo 8. in 9. 6. 2019, v Škofji vasi.
 • Rezultati tekmovanja - st. gasilke, st. gasilci
  V priponki so objavljeni rezultati tekmovanja starejših gasilk in gasilcev GZ Celje, ki je bilo 26. 5. 2019, na Teharjah.