Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

76. občni zbor


V soboto, 1. februarja 2014 je potekal 76. redni letni občni zbor PGD Prožinska vas.

Predsednik društva je najprej pozdravil vse prisotne, posebej pa vse goste, ki so se odzvali povabilu. Po izvolitvi delovnega predsedstva, ki so ga sestavljali Marjan Tržan starejši, Robert Jurović, Lidija Salobir in zapisničarka Maja Popovič, je le-to prevzelo vodenje občnega zbora. Na začetku smo se z minutko molka spomnili vseh preminulih članov, ki so v preteklosti pripomogli k razvoju društva.

Občni zbor je potekal po ustaljenem dnevnem redu: poročilo predsednika, poveljnika, odbora za delo z ženami in mladino, nadzornega odbora in verifikacijske komisije. Sledila sta načrta dela z ženami in mladino za leto 2014, nato pa so bila podeljena priznanja za dolgoletno delo ter čini ob napredovanju. Nekaj gasilcev je prav tako podpisalo slovesno izjavo ob vstopu v društvo.

Naslednji so imeli besedo gostje iz sosednjih društev in društev v regiji, nekaj spodbudnih besed pa smo slišali tudi od župana občine Štore, Mirana Jurkoška. Po dokončanem uradnem delu pa je sledila manjša pogostitev ter mnogi pogovori.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Pustni pohod mladine
  Komisija za mladino GZ Celje organizira v soboto, 2. marca 2019, ob 9.30 pustni pohod na Pečovniško kočo. Rok za prijavo otrok in mentorjev je 27. 2. 2019, do 12.00. Mentorji morajo biti polnoletne osebe.Več v priloženem vabilu.
 • Prijave - kviz gasilske mladine
  V Vulkanu je za prijave odprto tekmovanje v kvizu gasilske mladine GZ Celje. Vse ekipe je potrebno prijaviti preko Vulkana najkasneje do ponedeljka, 4. marca 2019, do 12.00.Do navedenega datuma je potrebno na GZ Celje poslati tudi seznam sodnikov oz. pomočnikov na tekmovanju. Društva, ki boste v posamezni kategoriji prijavila več kot eno ekipo, vse […]
 • Regijski posvet članic
  Regijski posvet članic Celjske in Savinjsko-Šaleške regije bo v soboto, 9. februarja 2019, ob 8.30 v prostorih gasilskega doma Žalec.Udeležba je v delovnih oblekah.Članice oddajo prijave na GZ Celje najkasneje do ponedeljka, 4. 2. 2019, do 8.00. Obvestilo z vabilom je bilo poslano članicam komisije za članice GZ, na vsa PGD in predstavnicam članic v […]
 • Seja s predsedniki in poveljniki PGD
  Seja s predsedniki in poveljniki PGD GZ Celje bo v ponedeljek, 28. januarja 2019, ob 18. uri v prostorih PGD Trnovlje.Vabilo je bilo poslano na vsa PGD GZ Celje.
 • Posvet mentorjev mladine
  Posvet mladinskih mentorjev bo v soboto, 26. januarja 2019, ob 17.00 v Gostišču Medved v Škofji vasi.Program posveta, razrez za udeležbo, soudeležba so navedeni v priloženem vabilu. Društva poimensko prijavo mentorje (polnoletne!) na gz.celje@t-si najkasneje do srede, 23. 1. 2019. Do navedenega datuma je potrebno poravnati tudi soudeležbo. V priponki so objavljene tudi aktivnosti mladine […]