Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Mladinsko državno tekmovanje v Ormožu


V soboto, 17. 5. 2014, se je naša ekipa mladink v Ormožu udeležila državnega tekmovanja za vajo Matevža Haceta. Po več mesecev dolgih pripravah in vajah smo se zgodaj zjutraj zbrali v gasilskem domu ter se počasi odpravili proti kraju tekmovanja. Odpravili smo se z avtobusom, ki smo ga za tisti dan prelevili v gasilsko vozilo.

Mladinke 2014 Ormož, državno tekmovanje
Mladinke 2014 Ormož, državno tekmovanje

Na tekmovalni progi so se mladinke morale zglasiti nekaj minut čez deveto in opraviti svoj del tekmovanja. Najprej je bila na vrsti mokra vaja s hidrantom, ki so jo opravile v 44,47 sekundah brez kazenskih točk.

Naslednji del je obsegal razvrščanje. Slednjega so naše tekmovalke opravile brez kazenskih točk. Korakale so vzora vredno.

Post by Prostovoljno gasilsko društvo Prožinska vas.

Tretji oz. zadnji del pa so bila teoretična vprašanja. Desetarka je izžrebala 3 člane desetine, kateri so dobili kratek test z vprašanji. Tudi teorija jim je šla odlično, opravile so jo brez napake.

Do razglasitve rezultatov smo morali počakati nekaj ur, zato smo se odpravili na ogled Ormoža in ostalih bližnjih vasi ter znamenitosti, kot sta na primer Jeruzalem ter Svetinje. Nekaj minut čez tretjo popoldne, so mladinke morale zasesti svoje mesto v ešalonu. Po uvodnih govorih je bila na vrsti razglasitev zasluženih mest. Naša enota je v kategoriji mladink osvojila odlično 10. mesto, kar pomeni, da so si prislužile zlato značko Matevža Haceta.

Mladinke 2014 Ormož, državno tekmovanje
Mladinke in mentorji 2014

Tekmovalkam iskreno čestitamo ter želimo vso srečo na vseh nadaljnjih tekmovanjih. Naslednje je že kar 14. 6. 2014 v Škofji vasi, kjer bodo mladinke izvedle suho vajo.

 

Sara Jurović


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Časovnica - regijska orientacija
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih ekip na regijskem tekmovanju v gasilski orientaciji, ki bo v nedeljo, 23. junija 2019, v Zrečah. Otvoritev in zaključek tekmovanja sta na parkirišču pred gasilskim domom PGD Zreče. Otvoritve, ki bo ob 7.30, se mora udeležiti prvih 15 nastopajočih ekip.
 • Rezultati - tekmovanje GZ Celje
  V priponki so objavljeni rezultati s tekmovanja GZ Celje, ki je bilo v soboto, 8. junija 2019 in v nedeljo, 9. junija 2019, v Škofji vasi. Prve tri enote iz vsake kategorije se udeležijo regijskega tekmovanja, ki bo na območju GZ Slovenske Konjice.
 • Seja Poveljstva GZ
  7. seja Poveljstva GZ Celje bo v sredo, 12. junija 2019, ob 19.00 v prostorih PGD Ljubečna.
 • Časovnica tekmovanja
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih enot na tekmovanju GZ Celje, ki bo 8. in 9. 6. 2019, v Škofji vasi.
 • Rezultati tekmovanja - st. gasilke, st. gasilci
  V priponki so objavljeni rezultati tekmovanja starejših gasilk in gasilcev GZ Celje, ki je bilo 26. 5. 2019, na Teharjah.