Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Kviz gasilske mladine GZ Celje


V soboto, 18. oktobra 2014 je v organizaciji PGD Ljubečna potekal kviz gasilske mladine GZ Celje. Na kvizu so sodelovalo 47 ekip iz 12 društev. Ekipe so tekmovale v treh kategorijah – pionirji, mladinci in pripravniki.

Kviz mladine 2014

Naše društvo se je udeležilo tekmovanja z osmimi ekipami – tri ekipe pionirjev, štiri ekipe mladincev in ena ekipa pripravnic. Rezultati so bili vrhunski, saj se je trem ekipam uspelo uvrstiti na regijski kviz mladine, ki bo v začetku novembra 2014.

Čestitamo lahko ekipi pripravnic, ki je suvereno zasedla prvo mesto v svoji kategoriji, ekipama mladink, ki sta zasedli drugo in tretje mesto. Ostale ekipe so zasedle četrto, šesto, trinajsto, sedemnajsto in triindvajseto mesto. Skupno smo s temi uspehi bili že tretjič najuspešnejše društvo na kvizu mladine in osvojili prehodni pokal. Ta sedaj ostaja v naši trajni lasti.

Kviz mladine pionirji

Kviz mladine mladinci

Zahvaljujemo se mladim, da so se potrudili pri učenju in pokazali, kaj znajo ter mentorjem za svoj dragocen čas in voljo pri poučevanju.

Kviz mladine vsi

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Regijski posvet članic
  Regijski posvet članic Celjske in Savinjsko Šaleške regije bo 15. februarja 2020, v Kulturnem domu Štore. Vabilo:http://www.gasilec.net/uploads/datoteke/celjska%20in%20savinjskosaleska%202020.pdf  
 • Posvet predsednikov in poveljnikov društev
  Posvet predsednikov in poveljnikov PGD GZ Celje bo v ponedeljek, 27. januarja 2020, ob 18.00 v prostorih PGD Ostrožno.  
 • Posvet mentorjev mladine
  Posvet mentorjev mladine, ki ga organizira Komisija za mladino, bo v petek, 24. januarja 2020, v Gostišču Medved v Škofji vasi. Rok za poimensko prijavo udeležencev in nakazilo soudeležbe je sreda, 22. 1. 2020, do 12.00. Več v priloženem vabilu.
 • Seja Komisije za članice
  Obveščamo vas, da bo seja Komisije za članice v četrtek, 16. januarja 2020, ob 19.00 v prostorih GZ Celje.
 • Razpis za kviz gasilske mladine GZ Celje
  Objavljamo Razpis za kviz gasilske mladine, ki bo v soboto, 7. marca 2020 ter Pravila in točkovanje za izvedbo kviza. Ura in točen kraj bosta sporočena naknadno. Prijave na tekmovanje se bodo zbirale preko aplikacije Vulkan najkasneje do 2. marca 2020, do 12.00. O datumu odprtja prijav v Vulkanu bodo društva obveščena naknadno.