Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Kviz gasilske mladine GZ Celje


V soboto, 18. oktobra 2014 je v organizaciji PGD Ljubečna potekal kviz gasilske mladine GZ Celje. Na kvizu so sodelovalo 47 ekip iz 12 društev. Ekipe so tekmovale v treh kategorijah – pionirji, mladinci in pripravniki.

Kviz mladine 2014

Naše društvo se je udeležilo tekmovanja z osmimi ekipami – tri ekipe pionirjev, štiri ekipe mladincev in ena ekipa pripravnic. Rezultati so bili vrhunski, saj se je trem ekipam uspelo uvrstiti na regijski kviz mladine, ki bo v začetku novembra 2014.

Čestitamo lahko ekipi pripravnic, ki je suvereno zasedla prvo mesto v svoji kategoriji, ekipama mladink, ki sta zasedli drugo in tretje mesto. Ostale ekipe so zasedle četrto, šesto, trinajsto, sedemnajsto in triindvajseto mesto. Skupno smo s temi uspehi bili že tretjič najuspešnejše društvo na kvizu mladine in osvojili prehodni pokal. Ta sedaj ostaja v naši trajni lasti.

Kviz mladine pionirji

Kviz mladine mladinci

Zahvaljujemo se mladim, da so se potrudili pri učenju in pokazali, kaj znajo ter mentorjem za svoj dragocen čas in voljo pri poučevanju.

Kviz mladine vsi

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Vabilo - seja Poveljstva GZ
  11. seja Poveljstva GZ Celje bo v ponedeljek, 15. junija 2020, ob 19. uri v prostorih PGD Teharje. Vabilo je bilo vabljenim poslano po e-pošti.
 • Tečaj za gasilce bolničarje - nadaljevanje
  13. junija 2020, se bo v gasilskem domu PGD Vrbje nadaljeval tečaj za bolničarje.Ostale informacije so v priloženem vabilu in programu.Obvestilo s prilogami je bilo poslano na društva, ki imajo prijavljene tečajnike.
 • Sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme
  Na spletni strani GZ Slovenije je objavljeno obvestilo o spremembah razpisa za sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme za obdobje od 1. 5. 2019 do 30. 4. 2020 ter povezave do razpisa in sprememb.Obvestilo je bilo po e-pošti posredovano vsem PGD GZ Celje. http://www.gasilec.net/razpis-za-sofinanciranje-opreme-za-leto-2020
 • Pravilno nošenje gasilske uniforme
  Na spletni strani GZ Slovenije je objavljena povezava do plakata in zloženke "Pravilno nošenje gasilske uniforme". http://www.gasilec.net/pravilno-nosenje-gasilske-uniforme
 • Postopek dezinfekcije in slačenje intervencijske obleke
  {youtube}6KJUxlzaNXU{/youtube}   https://m.youtube.com/watch?v=6KJUxlzaNXU&feature=share https://www.youtube.com/watch?v=9743b1dTNnA