Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Taktična vaja članic GZ Celje


V nedeljo, 5. oktobra 2014 bo v Ogorevcu v okviru meseca oktobra potekala taktična vaja članic GZ Celje – Požar v naselju Ogorevc.

Vaje se bo udeležilo preko 50 članic iz 12 društev GZ Celje, ki bodo prikazale svoje operativno znanje in izkušnje.

Naselje Ogorevc se nahaja na V delu Občine Štore. Leži 8km vzhodno od kraja Celje, od Štor je oddaljeno 3km, Prožinske vasi 1,5km in od Šentjurja približno 5,7km. Naselje zavzema površino 102,66 ha, šteje 27 hišnih številk in 103 prebivalce.

Predpostavka vaje je, da na kmetiji pride do požara; ta se nahaja sredi strnjenega naselja, zato obstaja velika nevarnost širjenja požara na sosednje objekte.

 

Vabljeni na ogled vaje v Ogorevc v nedeljo dopoldan.

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Vabilo - seja Poveljstva GZ
  11. seja Poveljstva GZ Celje bo v ponedeljek, 15. junija 2020, ob 19. uri v prostorih PGD Teharje. Vabilo je bilo vabljenim poslano po e-pošti.
 • Tečaj za gasilce bolničarje - nadaljevanje
  13. junija 2020, se bo v gasilskem domu PGD Vrbje nadaljeval tečaj za bolničarje.Ostale informacije so v priloženem vabilu in programu.Obvestilo s prilogami je bilo poslano na društva, ki imajo prijavljene tečajnike.
 • Sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme
  Na spletni strani GZ Slovenije je objavljeno obvestilo o spremembah razpisa za sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme za obdobje od 1. 5. 2019 do 30. 4. 2020 ter povezave do razpisa in sprememb.Obvestilo je bilo po e-pošti posredovano vsem PGD GZ Celje. http://www.gasilec.net/razpis-za-sofinanciranje-opreme-za-leto-2020
 • Pravilno nošenje gasilske uniforme
  Na spletni strani GZ Slovenije je objavljena povezava do plakata in zloženke "Pravilno nošenje gasilske uniforme". http://www.gasilec.net/pravilno-nosenje-gasilske-uniforme
 • Postopek dezinfekcije in slačenje intervencijske obleke
  {youtube}6KJUxlzaNXU{/youtube}   https://m.youtube.com/watch?v=6KJUxlzaNXU&feature=share https://www.youtube.com/watch?v=9743b1dTNnA