Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Božiček vabi na predstavo Neučakani škratje


VSI OTROCI, MALI IN VELIKI,

VLJUDNO VABLJENI NA

BOŽIČNO-NOVOLETNO SREČANJE S KRATKO IGRO:

»NEUČAKANI ŠKRATJE«

V SOBOTO, 20.12.2014

OB 18:00 URI

GASILSKI DOM PROŽINSKA VAS 

Tudi letos bo Božiček s seboj prinesel dovolj veliko vrečo daril za vse otroke, katerih udeležbo boste starši prijavili  najkasneje do dne ­­16.12.2014 na tel. št. 041 425 062 (Maja). Kot vsako leto, bomo tudi tokrat veseli vašega prispevka (za vsakega prijavljenega otroka), katerega boste lahko oddali ob prihodu v gasilski dom.

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Časovnica - starejši gasilci, gasilke
  V priponki je objavljen časovni razpored tekmovalnih enot starejših gasilk in gasilcev na tekmovanju GZ Celje, ki bo v nedeljo, 26. maja 2019, na Teharju.
 • Rezultati - orientacija
  V priponki so objavljeni rezultati tekmovanja mladine v gasilski orientacij, ki je bilo 11. maja 2019, v Šmartnem v Rožni dolini. Ekipe, ki so se uvrstile na regijsko tekmovanje v orientaciji (na območju GZ Zreče-Vitanje):- pionirji: Škofja vas 2, Šmartno v R.d. 2- pionirke: Šmartno v R.d., Prožinska vas- mladinci: Lokrovec-Dobrova 3, Lokrovec-Dobrova 2- gasilci […]
 • Tekmovanje v gasilski orientaciji
  Tekmovanje v gasilski orientaciji bo 11. 5. 2019, v Šmartnem v R.d., s pričetkom ob ob 14.30. Zbor vseh sodelujočih na tekmovanju je ob 13.30 v kulturnem domu v Šmartnem v Rožni dolini. Sodniki morajo imeti s sabo ročno radijsko postajo. Več v priloženi dokumentaciji. Časovni razpored tekmovalnih ekip s prilogami je bil poslan na […]
 • Seja Poveljstva GZ Celje
  6. seja Poveljstva GZ Celje bo v sredo, 8. maja 2019, ob 18.30 uri v prostorih gasilskega doma PGD Ostrožno.
 • Regijska Florjanova maša
  Regijska Florjanova maša  bo v nedeljo, 5. maja 2019, ob 16.00 v cerkvi Sv. Duha v Celju.Več v priloženem vabilu.