Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Letovanje na Kopah 2015


Prejšnji teden, od 1. 7.  do 5. 7., se je odvijalo letovanje mladine Prožinske vasi na Kopah.

Z 19 otroki smo se v sredo zjutraj podali proti našemu cilju, ki je bil Lukov dom. Po prihodu na cilj smo se razdelili po sobah in imeli nekaj časa, da odpakiramo in se spočijemo. Popoldne smo se odpravili na bližnje igrišče. kjer smo igrali nogomet, odbojko, badminton in med dvema ognjema. Nekateri so se celo preizkusili v plezanju. Pred koncem našega popoldneva pa smo se odpravili še do energetskih točk. Prvi dan smo zaključili s praznovanjem rojstnega dne ene od naših gasilk. Tega smo še bolj razvedrili z raznimi igrami, glasbo in plesom.

Drugi dan smo se zbudili zgodaj in začeli z nekaj telovadbe na svežem zraku. Po zajtrku smo vzeli cevi, vedrovke, vedra in vrvice ter skupaj vadili za prihodnja tekmovanja. V popoldanskem času smo se odpravili na pohod do Ribniškega jezera in Ribniške koče. Večer smo preživeli z druženjem in igranjem družabnih iger.

V petek smo dan pričeli z različnimi aktivnostmi; nekateri smo se podali iskat in lovit metulje in žuželke, drugi smo igrali gasilske družabne igre, tretji smo ustvarjali in risali, četrti pa smo se odpravili na sprehod. Tisto popoldne smo se ponovno vrnili na igrišče in izvedli nogometni turnir. Tudi petkov večer smo preživeli ob druženju in igranju raznih iger.

Naš predzadnji dan se je začel z gasilskimi vajami in s turnirjem v preskakovanju vrvice. Po krajšem počitku po kosilu smo se pripravili in odšli na pohod do Partizanskega doma, še pred tem pa smo se ponovno ustavili na energetskih točkah. Po prihodu nazaj v naše sobe pa smo se začeli pripravljati na naš odhod nazaj domov, naslednji dan zjutraj.

Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov z letovanja.

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Pustni pohod mladine
  Komisija za mladino GZ Celje organizira v soboto, 2. marca 2019, ob 9.30 pustni pohod na Pečovniško kočo. Rok za prijavo otrok in mentorjev je 27. 2. 2019, do 12.00. Mentorji morajo biti polnoletne osebe.Več v priloženem vabilu.
 • Prijave - kviz gasilske mladine
  V Vulkanu je za prijave odprto tekmovanje v kvizu gasilske mladine GZ Celje. Vse ekipe je potrebno prijaviti preko Vulkana najkasneje do ponedeljka, 4. marca 2019, do 12.00.Do navedenega datuma je potrebno na GZ Celje poslati tudi seznam sodnikov oz. pomočnikov na tekmovanju. Društva, ki boste v posamezni kategoriji prijavila več kot eno ekipo, vse […]
 • Regijski posvet članic
  Regijski posvet članic Celjske in Savinjsko-Šaleške regije bo v soboto, 9. februarja 2019, ob 8.30 v prostorih gasilskega doma Žalec.Udeležba je v delovnih oblekah.Članice oddajo prijave na GZ Celje najkasneje do ponedeljka, 4. 2. 2019, do 8.00. Obvestilo z vabilom je bilo poslano članicam komisije za članice GZ, na vsa PGD in predstavnicam članic v […]
 • Seja s predsedniki in poveljniki PGD
  Seja s predsedniki in poveljniki PGD GZ Celje bo v ponedeljek, 28. januarja 2019, ob 18. uri v prostorih PGD Trnovlje.Vabilo je bilo poslano na vsa PGD GZ Celje.
 • Posvet mentorjev mladine
  Posvet mladinskih mentorjev bo v soboto, 26. januarja 2019, ob 17.00 v Gostišču Medved v Škofji vasi.Program posveta, razrez za udeležbo, soudeležba so navedeni v priloženem vabilu. Društva poimensko prijavo mentorje (polnoletne!) na gz.celje@t-si najkasneje do srede, 23. 1. 2019. Do navedenega datuma je potrebno poravnati tudi soudeležbo. V priponki so objavljene tudi aktivnosti mladine […]