Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Letovanje na Kopah 2015


Prejšnji teden, od 1. 7.  do 5. 7., se je odvijalo letovanje mladine Prožinske vasi na Kopah.

Z 19 otroki smo se v sredo zjutraj podali proti našemu cilju, ki je bil Lukov dom. Po prihodu na cilj smo se razdelili po sobah in imeli nekaj časa, da odpakiramo in se spočijemo. Popoldne smo se odpravili na bližnje igrišče. kjer smo igrali nogomet, odbojko, badminton in med dvema ognjema. Nekateri so se celo preizkusili v plezanju. Pred koncem našega popoldneva pa smo se odpravili še do energetskih točk. Prvi dan smo zaključili s praznovanjem rojstnega dne ene od naših gasilk. Tega smo še bolj razvedrili z raznimi igrami, glasbo in plesom.

Drugi dan smo se zbudili zgodaj in začeli z nekaj telovadbe na svežem zraku. Po zajtrku smo vzeli cevi, vedrovke, vedra in vrvice ter skupaj vadili za prihodnja tekmovanja. V popoldanskem času smo se odpravili na pohod do Ribniškega jezera in Ribniške koče. Večer smo preživeli z druženjem in igranjem družabnih iger.

V petek smo dan pričeli z različnimi aktivnostmi; nekateri smo se podali iskat in lovit metulje in žuželke, drugi smo igrali gasilske družabne igre, tretji smo ustvarjali in risali, četrti pa smo se odpravili na sprehod. Tisto popoldne smo se ponovno vrnili na igrišče in izvedli nogometni turnir. Tudi petkov večer smo preživeli ob druženju in igranju raznih iger.

Naš predzadnji dan se je začel z gasilskimi vajami in s turnirjem v preskakovanju vrvice. Po krajšem počitku po kosilu smo se pripravili in odšli na pohod do Partizanskega doma, še pred tem pa smo se ponovno ustavili na energetskih točkah. Po prihodu nazaj v naše sobe pa smo se začeli pripravljati na naš odhod nazaj domov, naslednji dan zjutraj.

Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov z letovanja.

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Pravilnik o postopkih in ukrepih za zavarovanje osebnih podatkov
  Na povezaviPravilnik o varstvu in zavarovanju OP GZ Celje je objavljen Pravilnik o postopkih in ukrepih za zavarovanje osebnih podatkov GZ Celje, ki ga je sprejela Skupščina GZ Celje na svoji 64. redni seji 29. marca 2019.
 • Tekmovanje v gasilski orientaciji
  Tekmovanje GZ Celje v gasilski orientaciji bo potekalo 11. maja 2019, v okolici OŠ Šmartno v Rožni dolini. Tekmovanje bo potekalo še po GŠTD 2013, tako kot je po državnem razpisu. Tekmovanje je v Vulkanu že odprto za prijave, rok za prijave je najkasneje do 6. maja 2019, do 12.00. Poleg tekmovalcev je potrebno v […]
 • Tekmovanje GZ Celje
  Tekmovanje GZ Celje bo potekalo: - za starejše gasilke in gasilce - 26. 5. 2019, dopoldan, na vadbenem poligonu PGD Teharje na Teharju; - za pionirje, pionirke, mladince in mladinke - 8. 6. 2019, popoldan, na vadbenem poligonu PGD Škofja vas v Škofji vasi; - za člane in članice - 9. 6. 2019, dopoldan, na […]
 • Kulinarična delavnica
  Komisija za članice bo skladno s programom dela v četrtek, 11. aprila 2019, ob 17. uri izvedla kulinarično delavnico (peka potic).  Delavnica bo potekala pri članici PGD Babno, v Medlogu 43, Celje.Material za izdelavo potic bo zagotovila GZ Celje. Rok za prijavo je 9. 4. 2019, do 12.00. Obvestilo, z navedeno lokacijo delavnice, je bilo […]
 • Glasovanje - Naj PGD
  Na akcijo Naj prostovoljno gasilsko društvo se je prijavilo: iz Celjske regije PGD Nova Cerkev, iz SŠ regije PGD Braslovče. Obe društvi sta se v svoji skupini uvrstili med pet finalistov za naj PGD. Glasujete na povezavi http://promo.delo.si/gasilskodrustvo, najprej glasujete v 1. skupini za PGD Nova Cerkev, nato v 2. skupini za PGD Braslovče. Glasovanje […]