Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Letovanje na Kopah 2015


Prejšnji teden, od 1. 7.  do 5. 7., se je odvijalo letovanje mladine Prožinske vasi na Kopah.

Z 19 otroki smo se v sredo zjutraj podali proti našemu cilju, ki je bil Lukov dom. Po prihodu na cilj smo se razdelili po sobah in imeli nekaj časa, da odpakiramo in se spočijemo. Popoldne smo se odpravili na bližnje igrišče. kjer smo igrali nogomet, odbojko, badminton in med dvema ognjema. Nekateri so se celo preizkusili v plezanju. Pred koncem našega popoldneva pa smo se odpravili še do energetskih točk. Prvi dan smo zaključili s praznovanjem rojstnega dne ene od naših gasilk. Tega smo še bolj razvedrili z raznimi igrami, glasbo in plesom.

Drugi dan smo se zbudili zgodaj in začeli z nekaj telovadbe na svežem zraku. Po zajtrku smo vzeli cevi, vedrovke, vedra in vrvice ter skupaj vadili za prihodnja tekmovanja. V popoldanskem času smo se odpravili na pohod do Ribniškega jezera in Ribniške koče. Večer smo preživeli z druženjem in igranjem družabnih iger.

V petek smo dan pričeli z različnimi aktivnostmi; nekateri smo se podali iskat in lovit metulje in žuželke, drugi smo igrali gasilske družabne igre, tretji smo ustvarjali in risali, četrti pa smo se odpravili na sprehod. Tisto popoldne smo se ponovno vrnili na igrišče in izvedli nogometni turnir. Tudi petkov večer smo preživeli ob druženju in igranju raznih iger.

Naš predzadnji dan se je začel z gasilskimi vajami in s turnirjem v preskakovanju vrvice. Po krajšem počitku po kosilu smo se pripravili in odšli na pohod do Partizanskega doma, še pred tem pa smo se ponovno ustavili na energetskih točkah. Po prihodu nazaj v naše sobe pa smo se začeli pripravljati na naš odhod nazaj domov, naslednji dan zjutraj.

Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov z letovanja.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

 • VELIKA POŽARNA OGROŽENOST NARAVNEGA OKOLJA
  http://www.sos112.si/slo/clanek.php?catid=2&id=8691
 • PROJEKT VIVO.19
  Projekt VIVO.19 poteka v okviru EU programa Erasmus plus, delo z mladimi. Maja so se zbrali mladinski voditelji iz Avstrije, Hrvaške in Slovenije. Zbrali so primere različnih praks, s katerimi se srečujejo kot mentorji gasilske...
 • KOLEKTIVNI DOPUST STROKOVNE SLUŽBE
  Obveščamo vas, da bo Gasilska zveza Slovenije v ponedeljek, 24. 6. 2019, zaradi kolektivnega dopusta zaprta.
 • PROSTI TERMINI NA DEBELEM RTIČU
  Iz Mladinske zdravilišča in letovišča Debeli Rtič so nam sporočili, da imajo za letošnjo poletno sezono še nekaj prostih kapacitet, in sicer: Prosti termini v mladinskih domovih 21.6. do 28.6. 160...
 • PROSTA MESTA NA IZOBRAŽEVANJU in ZAKLJUČNIH IZPITIH
  PREDEN PRIJAVLJATE PREVERITE LOKACIJO TEČAJA!   V kolikor bo društvo prijavilo svojega člana, ki se potem tečaja ne bo udeležil, bomo izstavili račun za neudeležbo na tečaju.   ...

RSS GZ Celje

 • Časovnica - regijska orientacija
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih ekip na regijskem tekmovanju v gasilski orientaciji, ki bo v nedeljo, 23. junija 2019, v Zrečah. Otvoritev in zaključek tekmovanja sta na parkirišču pred gasilskim domom PGD Zreče. Otvoritve, ki bo ob 7.30, se mora udeležiti prvih 15 nastopajočih ekip.
 • Rezultati - tekmovanje GZ Celje
  V priponki so objavljeni rezultati s tekmovanja GZ Celje, ki je bilo v soboto, 8. junija 2019 in v nedeljo, 9. junija 2019, v Škofji vasi. Prve tri enote iz vsake kategorije se udeležijo regijskega tekmovanja, ki bo na območju GZ Slovenske Konjice.
 • Seja Poveljstva GZ
  7. seja Poveljstva GZ Celje bo v sredo, 12. junija 2019, ob 19.00 v prostorih PGD Ljubečna.
 • Časovnica tekmovanja
  V priponki je objavljen časovni razpored nastopa tekmovalnih enot na tekmovanju GZ Celje, ki bo 8. in 9. 6. 2019, v Škofji vasi.
 • Rezultati tekmovanja - st. gasilke, st. gasilci
  V priponki so objavljeni rezultati tekmovanja starejših gasilk in gasilcev GZ Celje, ki je bilo 26. 5. 2019, na Teharjah.