Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Letovanje na Kopah 2015


Prejšnji teden, od 1. 7.  do 5. 7., se je odvijalo letovanje mladine Prožinske vasi na Kopah.

Z 19 otroki smo se v sredo zjutraj podali proti našemu cilju, ki je bil Lukov dom. Po prihodu na cilj smo se razdelili po sobah in imeli nekaj časa, da odpakiramo in se spočijemo. Popoldne smo se odpravili na bližnje igrišče. kjer smo igrali nogomet, odbojko, badminton in med dvema ognjema. Nekateri so se celo preizkusili v plezanju. Pred koncem našega popoldneva pa smo se odpravili še do energetskih točk. Prvi dan smo zaključili s praznovanjem rojstnega dne ene od naših gasilk. Tega smo še bolj razvedrili z raznimi igrami, glasbo in plesom.

Drugi dan smo se zbudili zgodaj in začeli z nekaj telovadbe na svežem zraku. Po zajtrku smo vzeli cevi, vedrovke, vedra in vrvice ter skupaj vadili za prihodnja tekmovanja. V popoldanskem času smo se odpravili na pohod do Ribniškega jezera in Ribniške koče. Večer smo preživeli z druženjem in igranjem družabnih iger.

V petek smo dan pričeli z različnimi aktivnostmi; nekateri smo se podali iskat in lovit metulje in žuželke, drugi smo igrali gasilske družabne igre, tretji smo ustvarjali in risali, četrti pa smo se odpravili na sprehod. Tisto popoldne smo se ponovno vrnili na igrišče in izvedli nogometni turnir. Tudi petkov večer smo preživeli ob druženju in igranju raznih iger.

Naš predzadnji dan se je začel z gasilskimi vajami in s turnirjem v preskakovanju vrvice. Po krajšem počitku po kosilu smo se pripravili in odšli na pohod do Partizanskega doma, še pred tem pa smo se ponovno ustavili na energetskih točkah. Po prihodu nazaj v naše sobe pa smo se začeli pripravljati na naš odhod nazaj domov, naslednji dan zjutraj.

Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov z letovanja.

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Regijski posvet članic
  Regijski posvet članic Celjske in Savinjsko Šaleške regije bo 15. februarja 2020, v Kulturnem domu Štore. Vabilo:http://www.gasilec.net/uploads/datoteke/celjska%20in%20savinjskosaleska%202020.pdf  
 • Posvet predsednikov in poveljnikov društev
  Posvet predsednikov in poveljnikov PGD GZ Celje bo v ponedeljek, 27. januarja 2020, ob 18.00 v prostorih PGD Ostrožno.  
 • Posvet mentorjev mladine
  Posvet mentorjev mladine, ki ga organizira Komisija za mladino, bo v petek, 24. januarja 2020, v Gostišču Medved v Škofji vasi. Rok za poimensko prijavo udeležencev in nakazilo soudeležbe je sreda, 22. 1. 2020, do 12.00. Več v priloženem vabilu.
 • Seja Komisije za članice
  Obveščamo vas, da bo seja Komisije za članice v četrtek, 16. januarja 2020, ob 19.00 v prostorih GZ Celje.
 • Razpis za kviz gasilske mladine GZ Celje
  Objavljamo Razpis za kviz gasilske mladine, ki bo v soboto, 7. marca 2020 ter Pravila in točkovanje za izvedbo kviza. Ura in točen kraj bosta sporočena naknadno. Prijave na tekmovanje se bodo zbirale preko aplikacije Vulkan najkasneje do 2. marca 2020, do 12.00. O datumu odprtja prijav v Vulkanu bodo društva obveščena naknadno.