Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Kviz mladine GZ Celje 2016


Tekmovanje v kvizu gasilske mladine GZ Celje je potekal 5.marca v prostorih Osnovne šole Lava. Tekmovanje je potekalo v treh kategorijah – pionirji, mladinci in gasilci pripravniki. Sodelovalo je 49 ekip – 19 ekip pionirjev, 24 mladinskih ekip in 6 ekip pripravnikov. Vse enote so se pomerile v šestih temah – “Drži – ne drži”, prva pomoč, preventiva, gasilska znanja od 5 proti 0, štafetno vezanje vozlov in gasilskih spretnostih.

Kviz GZC 2016 udeleženci
Udeleženci kviza mladine GZ Celje 2016

 

Naše društvo se je udeležilo tekmovanja s petimi ekipami pionirjev in tremi ekipami mladincev skupaj z mentorji. Ekipe pionirjev so zasedle 19., 13., 10., 5. in 2.mesto, mladinci 6., 4. in 1.mesto. Tako sta se ekipi pionirjev in mladincev uvrstili na regijsko tekmovanje v kvizu, katero bo potekalo v nedeljo, 13. marca, v prostorih Osnovne šole Vitanje.

Želimo jim veliko športne sreče in čim boljšo uvrstitev.

 

Kviz GZC 2016
Udeleženci kviza s predsednikom GZ Celje in ravnateljico OŠ Lava

 

Kviz GZ Celje pionirji
Ekipa pionirjev dosegla 2.mesto

 

Ekipa pionirk dosegla 1.mesto
Ekipa pionirk dosegla 1.mesto

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Pustni pohod mladine
  Komisija za mladino GZ Celje organizira v soboto, 2. marca 2019, ob 9.30 pustni pohod na Pečovniško kočo. Rok za prijavo otrok in mentorjev je 27. 2. 2019, do 12.00. Mentorji morajo biti polnoletne osebe.Več v priloženem vabilu.
 • Prijave - kviz gasilske mladine
  V Vulkanu je za prijave odprto tekmovanje v kvizu gasilske mladine GZ Celje. Vse ekipe je potrebno prijaviti preko Vulkana najkasneje do ponedeljka, 4. marca 2019, do 12.00.Do navedenega datuma je potrebno na GZ Celje poslati tudi seznam sodnikov oz. pomočnikov na tekmovanju. Društva, ki boste v posamezni kategoriji prijavila več kot eno ekipo, vse […]
 • Regijski posvet članic
  Regijski posvet članic Celjske in Savinjsko-Šaleške regije bo v soboto, 9. februarja 2019, ob 8.30 v prostorih gasilskega doma Žalec.Udeležba je v delovnih oblekah.Članice oddajo prijave na GZ Celje najkasneje do ponedeljka, 4. 2. 2019, do 8.00. Obvestilo z vabilom je bilo poslano članicam komisije za članice GZ, na vsa PGD in predstavnicam članic v […]
 • Seja s predsedniki in poveljniki PGD
  Seja s predsedniki in poveljniki PGD GZ Celje bo v ponedeljek, 28. januarja 2019, ob 18. uri v prostorih PGD Trnovlje.Vabilo je bilo poslano na vsa PGD GZ Celje.
 • Posvet mentorjev mladine
  Posvet mladinskih mentorjev bo v soboto, 26. januarja 2019, ob 17.00 v Gostišču Medved v Škofji vasi.Program posveta, razrez za udeležbo, soudeležba so navedeni v priloženem vabilu. Društva poimensko prijavo mentorje (polnoletne!) na gz.celje@t-si najkasneje do srede, 23. 1. 2019. Do navedenega datuma je potrebno poravnati tudi soudeležbo. V priponki so objavljene tudi aktivnosti mladine […]