Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Kviz mladine GZ Celje 2016


Tekmovanje v kvizu gasilske mladine GZ Celje je potekal 5.marca v prostorih Osnovne šole Lava. Tekmovanje je potekalo v treh kategorijah – pionirji, mladinci in gasilci pripravniki. Sodelovalo je 49 ekip – 19 ekip pionirjev, 24 mladinskih ekip in 6 ekip pripravnikov. Vse enote so se pomerile v šestih temah – “Drži – ne drži”, prva pomoč, preventiva, gasilska znanja od 5 proti 0, štafetno vezanje vozlov in gasilskih spretnostih.

Kviz GZC 2016 udeleženci
Udeleženci kviza mladine GZ Celje 2016

 

Naše društvo se je udeležilo tekmovanja s petimi ekipami pionirjev in tremi ekipami mladincev skupaj z mentorji. Ekipe pionirjev so zasedle 19., 13., 10., 5. in 2.mesto, mladinci 6., 4. in 1.mesto. Tako sta se ekipi pionirjev in mladincev uvrstili na regijsko tekmovanje v kvizu, katero bo potekalo v nedeljo, 13. marca, v prostorih Osnovne šole Vitanje.

Želimo jim veliko športne sreče in čim boljšo uvrstitev.

 

Kviz GZC 2016
Udeleženci kviza s predsednikom GZ Celje in ravnateljico OŠ Lava

 

Kviz GZ Celje pionirji
Ekipa pionirjev dosegla 2.mesto

 

Ekipa pionirk dosegla 1.mesto
Ekipa pionirk dosegla 1.mesto

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Vabilo - seja Poveljstva GZ
  11. seja Poveljstva GZ Celje bo v ponedeljek, 15. junija 2020, ob 19. uri v prostorih PGD Teharje. Vabilo je bilo vabljenim poslano po e-pošti.
 • Tečaj za gasilce bolničarje - nadaljevanje
  13. junija 2020, se bo v gasilskem domu PGD Vrbje nadaljeval tečaj za bolničarje.Ostale informacije so v priloženem vabilu in programu.Obvestilo s prilogami je bilo poslano na društva, ki imajo prijavljene tečajnike.
 • Sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme
  Na spletni strani GZ Slovenije je objavljeno obvestilo o spremembah razpisa za sofinanciranje gasilske zaščitne in reševalne opreme za obdobje od 1. 5. 2019 do 30. 4. 2020 ter povezave do razpisa in sprememb.Obvestilo je bilo po e-pošti posredovano vsem PGD GZ Celje. http://www.gasilec.net/razpis-za-sofinanciranje-opreme-za-leto-2020
 • Pravilno nošenje gasilske uniforme
  Na spletni strani GZ Slovenije je objavljena povezava do plakata in zloženke "Pravilno nošenje gasilske uniforme". http://www.gasilec.net/pravilno-nosenje-gasilske-uniforme
 • Postopek dezinfekcije in slačenje intervencijske obleke
  {youtube}6KJUxlzaNXU{/youtube}   https://m.youtube.com/watch?v=6KJUxlzaNXU&feature=share https://www.youtube.com/watch?v=9743b1dTNnA