Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Ogljikov monoksid – tihi ubijalec


Video je namenjen osnovni informaciji o nastanku in nevarnostih zastrupitve z ogljikovim monoksidom.

Ogled video posnetka.

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Seja Komisije za članice
  3. seja Komisije za članice GZ Celje bo v četrtek, 25. oktobra 2018, ob 19.00 v prostorih GZ Celje. Na sejo so vabljene tudi predstavnice članic PGD.Vabilo je bilo poslano po e-pošti članicam in vsem PGD GZ Celje.
 • Taktična vaja članic
  Članice PGD GZ Celje bodo v okviru meseca požarne varnosti v nedeljo, 21. oktobra 2018, ob 9. uri izvedle taktično vajo na objekt podjetja Bimex d.o.o., Gaji 32, Celje. Vabljeni na ogled vaje. Vozila v vaji:- GVC 16/15 PGD Ostrožno- GVC 16/25 PGD Trnovlje- GV-1 PGD Ljubečna- GV-1 PGD Lopata Sodelujoče članice se zberejo ob […]
 • Sprememba urnika - TOG
  Tečajnike, ki obiskujejo tečaj za operativnega gasilca obveščamo, da je zaradi službenih obveznosti predavanje iz predmeta tehnično reševanje s torka 25. 9. 2018, prestavljeno na torek, 23. 10. 2018.
 • Rezultati - regijska orientacija
  V priponki so objavljeni rezultati z današnjega regijskega tekmovanja mladine v gasilski orientaciji, ki je potekalo v Spodnji Rečici pri Laškem. Pravico do nastopa na državnem tekmovanju imajo ekipe, ki so na regijskem tekmovanju dosegle prvo in drugo mesto v vsaki kategoriji.
 • Zapora ceste - Spodnja Rečica pri Laškem
  PGD Rečica Obvešča udeležence (sodnike in tekmovalne ekipe) regijske gasilske orientacije, da bo v nedeljo, 9. 9. 2018, zaradi asfaltiranja popolna zapora ceste od trgovine Tuš do kamnoloma. Zaradi navedenega naj udeleženci tekmovanja uporabijo obvoz - označen na prilogi (na ležečem policaju pred gasilskim domom PGD Laško zavijete desno, nato se peljete po cesti nad […]