Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Tekmovanje GZ Celje 2017


Na območju Cinkarne Celje je 10. in 11. junija 2017 potekalo tekmovanje GZ Celje za leto 2017.

Tekmovanja smo se udeležili z dvema ekipama mladine (pionirji in mladinke) ter termi članskimi ekipami (članice A, člani A in člani B). Izkupiček obeh dni je bil odličen, saj se s tremi ekipami v jeseni udeležimo regijskega tekmovanja.

Pionirji so zasedli 8. mesto, mladinke so uspele premagati vso konkurenco in si tako zagotovile nastop na regijskem tekmovanju. Prav tako so bile prve članice A, članom A pa je uspelo zasesti 3. mesto, kar obema ekipama zagotavlja udeležbo na regijskem tekmovanju. Žal so člani B za zasedli nehvaležno 4. mesto.

Rezultati mladina.

Rezultati članske enote.

Prve tri enote iz vsake kategorije se bodo udeležile regijskega tekmovanja, ki bo oktobra 2017.

 

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOHODNINA

Postani naš član

Želiš postati član našega društva? Želiš pomagati drugim in s svojim prostovoljnim delom prispevati k razvoju društva? Izpolni pristopno izjavo.

Dogodki

Grafični prikaz dogodkov

Meteo

Facebook

RSS Gasilska zveza Slovenije

RSS GZ Celje

 • Tečaj za višjega gasilca - praktične vaje
  Tečajniki, ki obiskujejo tečaj za višjega gasilca, imajo praktične vaje v nedeljo, 19. 11. 2017, v stari opekarni v Bukovžlaku. Zbor tečajnikov je ob 7.45 pri vadbišču PGD Teharje na Teharju. PGD Celje-Gaberje se tečaja udeleži z vozilom GVC 16/25 oz. s stikalno lestvijo. Udeležba na tečaju je v popolni osebni zaščitni opremi.
 • Seja Upravnega odbora
  21. seja Upravnega odbora GZ Celje bo v četrtek, 21. novembra 2017, ob 18. uri v učilnici PGE Celje. Vabilo v priponki.
 • Srečanje članic
  Srečanje članic GZ Celje bo v soboto, 25. 11. 2017, ob 18.00 v kulturnem domu v Škofji vasi. Rok za prijavo na srečanje je torek, 21. 11. 2017, do tega datuma je potrebno poravnati tudi soudeležbo, ki znaša 15,00 € na osebo. Skladno s sklepom Komisije za članice, članice na srečanje prinesejo pecivo.
 • Srečanje veteranov in veterank GZ Celje
  Srečanje veteranov in veterank PGD GZ Celje bo v petek, 17. novembra 2017, ob 17. uri v prostorih PGD Lopata. Več v priloženem vabilu.
 • Obisk spominskega obeležja na Kornatih