Za pomoč pokličite 112 | E-pošta: info@pgdprozin.si

Naš prosti čas za vašo varnost

Mladina

NA MLADIH SVET STOJI

Tega se zavedamo tudi v PGD Prožinska vas, zato veliko pozornosti posvečamo vzgoji mladih. To zahteva veliko angažiranosti in vztrajnosti, a trud se poplača. Veliko mladih članov v društvu priča o tem.

Gasilci, mentorji ter vodstvo se ves čas trudimo mladim zagotoviti čim bolj raznolike aktivnosti in jim podati čim več koristnega znanja. Gasilstvo ni samo hobij, temveč je način življenja. Z vzgojo mladih po načelih gasilstva  se ukvarja več kot pet mentorjev mladine.

Kaj nudimo mladim? Ponujamo vam prijetno druženje s sovrstniki, veliko gasilskega znanja, timskega dela, spoštovanja sočloveka in zanimivih trenutkov. Še nisi naš član in si želiš postati naš član? Izpolni vpisnico za mladino – vse ostalo prepusti nam.

 

 

TABORJENJE MLADINE NA KOPAH

Naša mladina se je od 3. 7. 2013 do 7. 7. 2013 na gasilskem taboru na Kopah usposabljala za čine pionir in mladinec. Kot vidite na sliki so se imeli super in so pridobili veliko novega znanja.

Danes zjutraj so se naši pionirji in pionirke, mladinci in mladinke ter nekateri njihovi mentorji odpravili na pet dnevni tabor na Kopah.  Letos bodo na Kopah opravljali tudi tečaj za čin pionirja oz. mladinca. Upamo, da se bodo naši najmlajši gasilci na tem taboru imeli tako dobro, kot lani. Vsem udeležencem tabora želimo veliko zabave, smeha ter uspešno opravljen tečaj.

 

SOBOTNO TEKMOVANJE MLADINE

V soboto  15.  6. 2013, so se za mlade gasilce PGD Prožinska vas odvijali dve tekmovanji. Naši pionirji so se udeležili tekmovanja na Ljubečni. Žal so tokrat imeli malce nesreče ter zapletov, zato njihova vaja ni bila dokončana, kar jih je uvrstilo na zadnje mesto. Vseeno si zaslužijo velike čestitke, saj so se naučili veliko novega. Mladinke PGD Prožinska vas so se udeležile pokalnega tekmovanja v Šentjurju. Kljub uvrstitvi na 5. mesto, so pridobile nove izkušnje in se naučile še bolje izpopolniti vajo.

 

Have any Question or Comment?

One comment on “Mladina

Leave a Reply

DONIRAJTE

Donacija 2014

DOGODKI

Grafični prikaz dogodkov

PGD Prožinska vas

Prožinska vas 33,
3220 ŠTORE

Telefon: 03 577 11 02
Elektronska pošta: info@pgdprozin.si

Matična številka: 5115701
Davčna številka: 11694548